ENDEFRRU

Вашата количка

 x 
shopping cart Количката е празна

Вход

Facebook

Доставка

Доставката на територията на България се извършва само с куриерска фирма "ЕКОНТ".

ТАРИФЕН КАЛКУЛАТОР    

 

При доставка задължително ползваме опцията "Преглед на стоката" преди да платите наложения платеж.

При отказ за приемане на пратката, цената на обратното и пращане е за сметка на купувача!

Поръчки

Поръчка

През електронния магазин

Направете поръчка директно чрез уеб сайта - онлайн

Необходима е регистрация в електронния магазин

Като регистрирани потребители, Вие получавате достъп до пълната функционалност на уеб сайта.

Пазарувайте бързо, лесно и сигурно като се възползвате от предимствата на регистрирания потребител.

В потребителския Ви профил се съхранява цялата история на поръчките направени от Вас както и всяко движение и информация свързани с тях. Ще получавате специални предложения, отстъпки за редовни клиенти, ваучери и подаръци. Можете да се абонирате да получавате специални предложения и реклами от нас.

По електронна поща

Направете поръчка чрез електронна поща

Без регистрация в електронния магазин

Изпратете на ел. поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. описание и артикулните номера на продуктите които желаете да закупите. Не забравяйте да напишете Вашето име, телефонен номер за връзка (мобилен е препоръчително, тъй като на него ще получите SMS известие за пристигащата пратка от куриерската служба) и адреса на който желаете да получите закупените от Вас продукти.

Наш служител ще се свърже с Вас за да потвърдите поръчката.

 

Плащане

Предпочитан начин на плащане - НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Като изключение приемаме плащания през 

както и  като и в двата случая е необходимо да имате регистрация.

Условия

I. ОБЩИ ПОЛОЖЕНИЯ
 
1. Настоящият документ съдържа Общи условия, съгласно които ТЪРГОВЕЦА предоставя услуги на потребителите/клиентите си посредством Интернет магазина http://xatacoins.com/. Тези условия обвързват всички потребители. С натискане на бутона регистрация, потребителят/клиентът се съгласява, изцяло приема и се задължава да спазва настоящите Общи условия. 
2. Идентифициране на потребителя/клиента с цел възпроизвеждане на изявлението му както за приемане на Общите условия, така и за направената поръчка, се извършва чрез съхранените в лог - файлове на сървъра на http://xatacoins.com, съхранение на IP адреса на потребителя/клиента, както и всяка друга информация.
3. Продуктите, които се намират на интернет страницата на http://xatacoins.com не представляват правно обвързваща оферта, а са по-скоро демонстративен онлайн каталог, описващ  продуктовата линия на търговеца.
4. След кликане на бутона "Към касата", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в "Количката". Това действие има правно обвързваща сила. Клиентът получава потвърждение на поръчката и с получаване на това потвърждение се счита, че договорът е сключен. При изпращане на поръчката или при потвърждението е скл. Договор?
5. ТЪРГОВЕЦА си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни. При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на работната седмица ТЪРГОВЕЦЪТ уведомява потребителя/клиента за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес или на посочения телефонен номер. В случай, че е направен превод по сметката на търговеца, клиентът ще може да избира между възстановяване на сумите, отказ от поръчката или чрез заместваща поръчка. 
6. Договорният език е български, а плащанията  ще  бъдат  извършвани   в   български левове с ДДС.


II. ДОСТАВКА


7. Потребителят/клиентът носи изцяло риска от повреждане/загубване на стоката при доставката. Веднага след предаване на стоката на куриер, ТЪРГОВЕЦЪТ се освобождава от риска, който се прехвърля върху потребителя/клиента. ТЪРГОВЕЦА не носи отговорност  за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.
8. Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на ТЪРГОВЕЦА. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, ТЪРГОВЕЦЪТ не носи отговорност за гаранционното обслужване на тази стока. В случаите когато от ТЪРГОВЕЦА са зададени в писмена форма конкретни дата и час за доставка, изявлението има обвързваща сила. При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката ТЪРГОВЕЦА не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.
8а. При предаване на стоката потребителят/клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес. 
При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, ТЪРГОВЕЦА се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.
8б. Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед, 
Клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.


III. ГАРАНЦИОННИ СРОКОВЕ


ТЪРГОВЕЦЪТ предлага гаранционен документ на своите клиенти за дадена закупена стока, ако такъв документ е осигурен от производителя на стоката. В документа са описани: адрес и телефон на оторизираните сервизи на закупената стока гаранционните условия на съответните сервизни центрове или производители гаранционен срок на закупената от потребителя/клиента стока.

IV. ЦЕНИ

9. Цените, посочени на сайта не включват опаковане и транспортиране до клиента.  В случай, че стоките се изпращат извън територията на Република България, потребителят/клиентът следва да заплати всички митнически и др. такси, свързани с износа.


V. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ/КЛИЕНТА


10. Потребителят/клиентът има възможност да разглежда и /след регистрация/ да поръчва обявените стоки на Интернет магазина http://xatacoins.com.
11. Потребителят/клиентът има право да се информира за състоянието на своята поръчка.
12. Потребителят/клиентът носи пълна отговорност за опазването на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използване на потребителското име и паролата. Потребителят е длъжен незабавно да уведомява ТЪРГОВЕЦА  за всеки случай на неправомерен достъп чрез използване на неговото потребителско име и парола, както и винаги, когато съществува опасност от такова използване.

13. Потребителят е длъжен да заплати цената на поръчката си според обявеният начин на страницата http://xatacoins.com.

14.  Всеки потребител, независимо дали е клиент на ТЪРГОВЕЦА  се задължава при ползване на услугите:

•    да не нарушава и да зачита основните права и свободи на гражданите и правата на човека, съгласно Конституцията и законите на Република България и признатите международни актове; 
•    да не накърнява доброто име на другиго и да не призовава към насилствена промяна на конституционно установения ред, към извършване на престъпление, към насилие над личността или към разпалване на расова, национална, етническа или религиозна вражда; 
•    да не нарушава чужди имуществени или неимуществени, абсолютни или относителни права и интереси, като право на собственост, право на интелектуална собственост и др.;
•    да спазва българското законодателство, приложимите чужди закони, правилата на морала и добрите нрави и Интернет етиката при ползване на предоставяните от http://xatacoins.com услуги; 
•    да уведомява незабавно ТЪРГОВЕЦА  за всеки случай на извършено или открито нарушение при използване на предоставяните услуги; 
•    да не зарежда, изпраща, предава, разпространява или използва по какъвто и да било начин и да не прави достояние на трети лица софтуер, компютърни програми, файлове, приложения или други материали, съдържащи компютърни вируси, системи за неоторизиран отдалечен контрол ("троянски коне"), компютърни кодове, или материали, предназначени да прекъсват, затрудняват, нарушават или ограничават нормалното функциониране на компютърен хардуер или софтуер или телекомуникационните съоръжения или имащи за цел неоторизирано проникване или достъп в чуждестранни ресурси или софтуер; 
•    да не извършва злоумишлени действия; 
•    да обезщети ТЪРГОВЕЦА  и всички трети лица за всички претърпени вреди и пропуснати ползи, включително за всякакви разходи и платени адвокатски възнаграждения, настъпили вследствие на предявени искове от и/или платени обезщетения на трети лица във връзка с Интернет страници, хипер-връзки, материали или информация, които Потребителят е използвал, разположил на сървъра, изпращал, разпространявал, направил достояние на трети лица или направил достъпни чрез http://xatacoins.com в нарушение на закона, настоящите Общи условия, Добрите нрави или Интернет етиката;
14а.  Клиентът се задължава да посочи точен и валиден телефон, адрес за доставка и електронен адрес, да плати цената на стоката, да заплати разходите по доставката, когато същата не е безплатна и да осигури достъп и възможност за получаване на стоката. В случай, че изрично не е посочено, че доставката е безплатна , същата се счита за възмездна.

 
VI. ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ТЪРГОВЕЦА


15. ТЪРГОВЕЦА  няма задължението и обективната възможност да контролира начина, по който потребителите използват предоставяните услуги. 
16. ТЪРГОВЕЦА  има право, но не и задължение да запазва материали и информация, разположени на сървъра на /името на сайта/.  
17. ТЪРГОВЕЦА  има право по всяко време, без уведомяване на Потребителя/клиента, когато последният ползва услугите в нарушение на настоящите условия, както и по преценка на ТЪРГОВЕЦА  да прекрати, спре или промени предоставяните услуги във връзка с ползването на сайта. ТЪРГОВЕЦА  не носи отговорност спрямо потребителите и трети лица за претърпени вреди и пропуснати ползи, настъпили вследствие прекратяването, спирането, променянето или ограничаването на услугите, изтриването, модифицирането, загубването, недостоверността, неточността, или непълнотата на съобщения, материали или информация, пренасяни, използвани, записвани или станали достъпни чрез /името на сайта/.
17а. ТЪРГОВЕЦА  след получаване на плащането се задължава да прехвърли на потребителя/клиента собствеността на заявената за покупка от него стока, да достави в срок заявената за покупка стока, да проверява за техническа изправност всеки артикул преди да бъде изпратен (в случай, че това е възможно, без да се нарушава целостта на опаковката). 
18. ТЪРГОВЕЦЪТ  не носи отговорност за вреди, причинени върху софтуера, хардуера или телекомуникационните съоръжения, или за загуба на данни, произтекли от материали или ресурси, търсени, заредени или използвани по какъвто и да било начин посредством предоставяните услуги. Съветите, консултациите или помощта, оказани от специалистите и служителите на ТЪРГОВЕЦА  във връзка с ползването на услугите от потребителите, не поражда каквато и да било отговорност или задължения за ТЪРГОВЕЦА . Дружеството не носи отговорност при невярност на посочената от производителя информация за стоката.

19 ТЪРГОВЕЦА  има право да събира и използва информация отнасяща се до неговите Потребители/клиенти, независимо дали са регистрирани.

20. Информацията по предходния член може да бъде използвана от ТЪРГОВЕЦА, освен в случай на изрично несъгласие на Потребителя, изпратено на следния e-mail адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. ТЪРГОВЕЦА  събира и използва информацията за да подобрява предлаганите услуги. Всички цели, за които ТЪРГОВЕЦА  ще използва информацията ще бъдат съобразени с българското законодателството, приложимите международни актове и добрите нрави.

21. ТЪРГОВЕЦА  не носи отговорност за неизпълнение на задълженията си по този договор при настъпване на обстоятелства, които ТЪРГОВЕЦА  не е предвидил и не е бил длъжен да предвиди – вкл., случаи на случайни събития, проблеми в глобалната мрежа на Интернет и в предоставянето на услугите извън контрола на ТЪРГОВЕЦА 

22. ТЪРГОВЕЦА  има право да инсталира на компютрите на потребителите кукита (cookies). Кукитата представляват текстови файлове, които се запазват от Интернет страницата върху твърдия диск на Потребителя и позволяват възстановяване на информация за Потребителя, като го идентифицират и позволяват проследяване на действията му, Интернет страниците, които посещава, хипер-връзките, които използва, информацията, която ползва и записва и други.

VII. ЛИЧНИ ДАННИ

ИНФОРМАЦИЯТА, КОЯТО СЪБИРАМЕ ОТ ВАС

Когато посещавате, регистрирате или поръчвате  продукти или услуги на http://www.xatacoins.com Вие може да бъдете помолени да предоставите определена информация за вас включително и вашето име, данни за контакт и информация за кредитна или дебитна карта.
 Също може да събираме информация за използването на нашия уебсайт, както и информация за вас от съобщенията, които оствяте на уеб сайта и имейл съобщения, които ни изпращате.
За да поддържа стандартите за обслужване на клиенти и за подпомагане на обучението на персонала, ние може да записваме и да наблюдаваме входящите повиквания.

ИЗПОЛЗВАНЕ НА ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

Вашата информация ще ни даде възможност да ви предоставим достъп до всички части на нашия сайт и да предоставим стоките или услугите, които сте заявили. Тя също така ще даде възможност  да се свържем с вас, когато е необходимо, относно вашите поръчки. Също така ние ще използваме и анализираме информацията, която събираме, така че ние  да можем да управляваме,  подобряваме и развиваме нашия бизнес.
По-специално можем да използваме вашата информация за контакт с вас за вашето мнение за услугите ни и  от време на време да ви уведомяваме за важни промени или развитието на уеб сайта или нашите услуги. Освен това където сте се съгласили, ние също може да използваме вашата информация зада ви уведомим по електронната поща за други продукти и услуги, които предлагаме, които могат да бъдат от интерес за вас. Ако промените мнението си за контакта в бъдеще, моля да ни уведомите.

РАЗКРИВАНЕ НА ВАШАТА ИНФОРМАЦИЯ

Информацията, която ни предоставяте  може да бъде достъпна и на трети страни, някои от които може да се намират извън Европейското икономическо пространство, които действат за нас, за целите, посочени в тази политика или за други цели, одобрени от вас. Тези страни обработват информацията, изпълняват и поръчки, обработват плащания с кредитни карти и предоставяне на помощни услуги от наше име. Ние може да предоставим обобщена информация относно използването на нашия сайт на трети лица, но това няма да включва информация, която може да се използва за идентифицирането ви.
Когато приемете тази политика и ни предоставите вашите данни, ние може да позволим на други фирми в нашата група, да се свържат с вас от време на време за продукти и услуги, които могат да бъдат от интерес за вас. Те могат да се свържат с вас по електронната поща. Ако промените мнението си за контакт от тези дружества в бъдеще, моля да ни уведомите на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
И накрая ако нашият бизнес влиза в смесено дружество  или се слива с друг бизнес обект, вашата информация може да бъде разкрита на нашите нови бизнес партньори или собственици.
Страни извън Европейското икономическо пространство не винаги имат закони за защита на данните. Въпреки това ние винаги ще предприеме стъпки да се гарантира, че вашата информация се използва от трети страни в съответствие с тази политика.
Освен ако се изисква да се направи това по закон, ние няма да споделяме, продаваме или разпространяваме информацията, която ни предоставяте  без вашето съгласие.


СИГУРНОСТ НА ДАННИТЕ

Ние сме предприели мерки за сигурност за защита на вашата информация от достъп на неоправомощени лица и срещу незаконна обработка, случайна загуба, унищожаване и увреждане. Ние ще съхраним вашата информация в разумен период или толкова дълго, колкото изисква законодателството.

ДОСТЪП И АКТУАЛИЗИРАНЕ

Имате право да видите информацията за вас и вие може да поискате да направим всички необходими промени за да се гарантира, че тя е точна и  актуална. Ако желаете да направите това, моля свържете се с нас на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. . Ние имаме право по закон да събираме такса от 10.00 лв. да възтановим разходите си по осигуряване с подробна справка за информацията, която пазим за вас.

ПРОМЕНИ В НАШАТА ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Всички промени в нашата политика за конфиденциалност  ще бъдат публикувани на сайта  където е уместно.

КОНТАКТ

Всички коментари, запитвания и заявки, свързани с използването на вашата информация са добре дошли и трябва да се адресират до Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

IX. ТЕРМИНОЛОГИЯ


25. Под “Потребител/клиент” се разбира всеки, който е заредил в Интернет страницата http://www.xatacoins.com на своя компютър.
26. Под “Поръчка” се разбира избраните стоки и всички други атрибути свързани с начина на доставка и заплащане на стоката от клиента/потребителя.

27. Интернет магазина  http://www.xatacoins.com е собственост на Александър Рангелов.За връзка използвайте Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

28. Всички спорове между страните се решават в дух на разбирателство и добра воля. В случай, че съгласие не бъде постигнато, всички неразрешени спорове, включително спорове, породени или отнасящи се до тълкуването му, недействителност, изпълнение или прекратяване, както и спорове за попълване на празноти в договора или приспособяването му към нововъзникнали обстоятелства, ще бъдат разрешавани от компетентния съд по регистрация на ТЪРГОВЕЦА, съобразно българското законодателство.

 • KOSOVO '05 EURO - PROBE / TRIAL COIN
  35.00 лв
 • Netherlands 1 ECU - Birds of Prey
  7.50 лв
 • Netherlands Antilles 2 1/2 Cents 1959
  2.50 лв
 • Netherlands Antilles 2 1/2 Cents 1959
  2.50 лв
 • Netherlands Antilles 1 Cent 1965
  2.00 лв
 • Netherlands Antilles 1 Gulden silver coin 1952
  25.00 лв
 • Netherlands Antilles 1/10 Gulden silver coin 1962
  7.00 лв
 • Netherlands Antilles 1/4 Gulden silver coin 1965
  10.00 лв
 • Wolfgang Amadeus Mozart - Bronze Medal
  55.00 лв
 • Iceland - Silver proof - 1000 and 500 kronur
  120.00 лв
 • JAN PIETERSZOON COEN 1587-1629 - Bronze Medal
  75.00 лв
 • Saint POPE JOHN PAUL II Bronze Medal
  150.00 лв
 • 50 Gulden 1991 - Netherlands - Silver
  60.00 лв
 • 50 Gulden 1987 - Netherlands - Silver
  60.00 лв
 • 10 Gulden 1999 Silver - Netherlands - Millennium
  39.00 лв
 • 5 euro Belgium 1996 Albert II
  7.00 лв
 • Congo 5 Francs 1999 - Multicolor Queen Juliana
  35.00 лв
 • ALDERNEY 2004 EURO - PROBE / TRIAL COIN
  36.00 лв
 • BULGARIA 2004 EURO - PROBE / TRIAL COIN
  36.00 лв
 • ESTONIA 2004 EURO - PROBE / TRIAL COIN
  30.00 лв

100

top